Как да поръчам букет с цветя с доставка за град Хасково и област Хасково?Богат избор на цветя, букети, красиви арнажирвки и още изкушения, с които ще направите празника на своите близки по-вълнуващ и незабравим. Доставката на цветя & букети за град Хасково е безплатна, а за доставка за област Хасково и Кърджали вижте страницата със зони на доставка.

Добре дошли в онлайн магазин за доставка на цветя и подаръци Cvete4U. На тази страница ще се запознаете с процеса на поръчка в нашия сайт.

За да направите поръчка, е нужно най-напред да изберете желания от Вас букет с цветя, аранжировка, кошничка с цветя и/или продукт, който да добавите в подарък. Можете да използвате менюто в горната част на страницата, за да изберете категория с продукти (филтрирани според цена на букета, брой цветя в букета, цвят на букета, използвани видове цветя в букета и повод за който са предназначени). Изберете според Вашия индивидуален вкус и предпочитания.

След като сте избрали букет или аранжировка, кликнете върху неговата снимка или текста под нея. Ще бъдете прехвърлени на страницата на продукта, където можете да изберете допълнителни опции към него – например да добавите поздравителна картичка. След това натиснете бутона “Добави в количка”. Вашата количка се намира в горната дясна част на сайта ни. Поставете курсора на мишката над количката си, за да видите добавените от Вас продукти. След което, натиснете бутона “Поръчка”, за да започнете процеса на поръчка.

След като натиснете бутона “Поръчка” за първи път, ще бъдете прехвърлени на първа стъпка от процеса на поръчка. На тази страница можете да направите подаръка си специален, като добавите по желание шоколадови бонбони, торта, бутилка вино, балони, ваза и други допълнителни продукти към букета си. На същата страница можете да попълните и пожеланието си за картичка, в случай, че сте поръчали такава. След това, натиснете бутона “Продължи”.

На втора стъпка от процеса на поръчка ще можете да попълните данните на получателя на Вашия подарък – неговите имена, адрес, телефонен номер, както и датата и примерен час за доставка. На същата страница ще трябва да въведете и свои данни за контакт, за да можем да Ви известим, когато доставката е направена. Ако желаете да се регистрирате в сайта ни или да Ви бъде издадена фактура, можете да го направите на тази страница като поставите отметки на съответните полета.

На трета и последна стъпка от процеса на поръчка се намират различните начини за разплащане. Към момента поддържаме плащания с кредитни / дебитни карти, ПейПал, Банков превод, Телеграфен запис, Уестърн юниън, Мъниграм. Изберете най-удобния за Вас начин на плащане от менюто вляво и потвърдете поръчката си.

Вашата поръчка е регистрирана. След като сте потвърдили поръчката си от страницата за плащане, ще Видите обобщение на закупените от Вас продукти, както и попълнената информация за доставка. Тази информация ще бъде също изпратена на Вашия имейл адрес. Молим да прегледате отново попълнените данни и да се свържете с нас в случай на неточност. След доставката на поръчката Ви, ще Ви уведомим на Вашия имейл адрес.

Как да изберете букет, композиция, кошничка с цветя или цветя в кутия?Идете в главното меню и кликнете върху бутона Магазин.

След като кликнахте върху бутона Магазин, Вие сте в страницата с всички наши продукти. Всички наши букети с цветя, аранжировки, кошници и кутии с цветя. Това е нашият каталог. Тук ще намерите и подаръците, които може да добавите към избрания букет с цветя.

Искаш да изпратиш букет с цветя?

Ако желаете да изпратите букет с цветя в Хасково или в населениете места в областите Хасково и Кърджали, Вие сте на правилното място. Посетете страницата www.cvete4u.com/магазин и изберете продукт от нашата листа – букети (букети от рози, букети от лилиуми, букети, букети от лалета, букети от алстроемрия, букети от еустома, букети от хризантеми, ириси, гладиоли, божури. Богат избор на аранжировки, кутии с цветя, кошници с цветя, дребни и не толкова дребни подаръци, които може да добавите към избрания от Вас букет. Направете празника на своите близки запомнящ се, а ние ще се погрижим това да се случи.

Как да разбера какво предлагате? Как да избера букет с цветя или ...?

От главното меню идете на бутона Магазин и от падащото меню изберете, както следва:

 • Букети
 • Композиции
 • Кошници с цветя
 • Цветя в кутия

Така най-бързо ще се насочите към продукта, който Ви е необходим.

Знаеш ли любимото и цвете?

Ако знеш кое е любимото цвете на твоя получател използвай филтъра ВИДОВЕ ЦВЕТЯ в букета. Кликнете тук и ще посетите страницата на всички видове цветя, с които работи нашия онлайн магазин. Под иконката на всяко цвете има цифра, която указва броя на букетите в магазина. Възползвайте се от този филтър.

Как да избера букет по вид?

От главното меню идете на бутона Магазин и от падащото меню изберете Букети. В страничното меню Вие ще видите всички наши букети, както следва:

 • Букети от рози
 • Букети от лилиум
 • Букети от лалета
 • Букети от алстромеря
 • Букети от еустома
 • Букети от фрезия
 •  Букети от ириси
 • Букети от гладиоли
 • Букети от гербери
 • Букети от хризантеми
 • Букети от орхидеи
 • Букети от слънчоглед

Как да избера букет от рози?

Лесно е! Идете в главното меню, изберете МАГАЗИН, след това БУКЕТИ и следвайте линка Букети от рози.

Как да избера букет от лилиум?

Лесно е! Идете в главното меню, изберете МАГАЗИН, след това БУКЕТИ и следвайте линка Букети от лилиум.

Как да избера букет от лалета?

Лесно е! Идете в главното меню, изберете МАГАЗИН, след това БУКЕТИ и следвайте линка Букети от лалета.

Как да избера букет от алстромерия?

Лесно е! Идете в главното меню, изберете МАГАЗИН, след това БУКЕТИ и следвайте линка Букети от алстроемрия.

Как да избера букет от еустома?

Лесно е! Идете в главното меню, изберете МАГАЗИН, след това БУКЕТИ и следвайте линка Букети от еустома.

Как да избера букет от фрезия?

Лесно е! Идете в главното меню, изберете МАГАЗИН, след това БУКЕТИ и следвайте линка Букети от фрезия.

Как да избера букет от ириси?

Лесно е! Идете в главното меню, изберете МАГАЗИН, след това БУКЕТИ и следвайте линка Букети от ириси.

Как да избера букет от гладиоли?

Лесно е! Идете в главното меню, изберете МАГАЗИН, след това БУКЕТИ и следвайте линка Букети от гладиоли.

Как да избера букет от геребри?

Лесно е! Идете в главното меню, изберете МАГАЗИН, след това БУКЕТИ и следвайте линка Букети от гербери.

Как да избера букет от хризантеми?

Лесно е! Идете в главното меню, изберете МАГАЗИН, след това БУКЕТИ и следвайте линка Букети от хризантеми.

Как да избера букет от орхидеи?

Лесно е! Идете в главното меню, изберете МАГАЗИН, след това БУКЕТИ и следвайте линка Букети от орхидеи.

Как да избера букет от божури?

Лесно е! Идете в главното меню, изберете МАГАЗИН, след това БУКЕТИ и следвайте линка Букети от божури.

Как да избера букет според повода?

От главното меню идете на бутона Повод и от падащото меню изберете букет с цветя или друг наш продукт според повода, който ще отбележете. Разпределихме нашите букети с цветя и подаръци в няколко категории, както следва:

 • Рожден ден (с под категории ЗА НЕГО, ЗА НЕЯ, ЗА ПРИЯТЕЛ
 • Любов и романтика
 • Сватби и годежи
 • Новородено
 • Благодаря ти
 • Съжелявам
 • Просто така
 • Юбилей
 • Оздравявай

Какъв подарък мога да добавя към избрания от мен букет?

От главното меню идете на бутона За подаръци. Разделихме подаръците в три категории.

 • Романтични подаръци. Тази категория включва плюшени играчки, шоколад, торти, вино.
 • Луксозни подаръци. Тази категория включва специална селекция луксозни напитки.
 • Аксесоари. Тази категория включва балони, панделки и малки нежни допълнения към избрания от Вас букет с цветя.

Ние не продаваме торти, вино или шоколад и алкохол, но ще намерим най-добрия за Вас продукт, който да добавим към Вашият подарък. Надяваме се, че по този начин ще направим получателят на букета щастлив, а празникът му неповторим.

Как да използвам филтрите за по-прецизно търсене на букет с цветя?

Ако Вие сте в страницата на нашия магазин или продуктова категория, може да използвате филтрите с допълнителни критерии за търсене и селектиране на нашите продукти. Кликнете върху иконата на филтъра (вижте иконата горе) и ще се отвори прозорец с критерии за филтриране, както следва: сортиране по цена, сортиране по цвят, сортиране по брой на цветята в букета. Най-долу ще видите продуктите, кито сте разглеждали, последни отзиви за продукти, както и бутони, с които може да изчистите зададените от Вас филтри.

Как да променя изгледа на продуктите в каталога на магазина?

Вижте иконата по-горе. Това е решетка и този изглед е зададен по подразбиране. Вие може да го промените по всяко време за по-голямо удобство.

Ако желаете каталога да бъде в списъчен вид кликнете върху бутона, който е показан на иконата по-горе.

Как да променя броя на продуктите в страница на каталога?

Използвайте опцията ПОКАЖИ. Задали сме възможност за избор на 20, 25, 35, 55 продукта във всяка страница. Може да използвате и опция СОРТИРАЙ за възходящ/низходящ ред на показване.

Има ли други филтри, които ще ми помогнат при избора на букет?

Да, има и още филтри. Посетете страницата Магазин или която и да е продуктова категория и използвайте опциите за филтриране на продуктите в каталога на магазина, както следва:

 • Първо най-скъпите
 • Първо най-популярните
 • Сортиране по средна оценка
 • Първо най-новите
 • Първо най-евтините

Кои са зоните на доставка? Какво ще ми струва доставката на букет с цветя?

Cvete4U – това е партньорска мрежа със собственна куриерска служба, което гарантира доставките по време и качество. Премахнете границите и преодолейте разстоянията с нас. Доставката на цветя и букети се осъществява 365 дни в годината, включително в празнични и почивни дни. Ние с удоволствие ще изпълним Вашата поръчка и гарантираме качество на предлаганите услуги.

Зони на доставка

По подразбиране се използва клиентския адрес за доставка.

 • Локална ( град Хасково) – Безплатна доставка
 • Разстояние до 20 км – Фиксирана ставка 10 лв.
 • Разстояние от 20 до 50 км – Фиксирана ставка 15 лв.
 • Разстояние над 50 км – Фиксирана ставка 20 лв.

За повече посетете страницата ни ДОСТАВКА.

Има ли опция бърза поръчка?

Да, предлагаме и опцията “Бърза поръчка”. Ако срещате затруднения, нямате време, затруднвате се с избора може да използвате тази опция. Позвънете на +359 (0) 894 205 330 и наш сътрудник ще приеме Вашата заявка. Може да използвате и Viber, WhatsApp или месинджърите в социалните мрежи с #Cvete4U.

Количка

X