Cvete4U – това е партньорска мрежа със собственна куриерска служба, което гарантира доставките по време и качество. Премахнете границите и преодолейте разстоянията с нас. Доставката на цветя и букети се осъществява 365 дни в годината, включително в празнични и почивни дни. Ние с удоволствие ще изпълним Вашата поръчка и гарантираме качество на предлаганите услуги.

Преамбюл

Всичко за Доставката на избрания от Вас продукт.

Ние изпълняваме доставката в течение на до 3 часа от момента на постъпване на плащане за избрания продукт. Възможно е и по-бързо изпълнение. Позвънете на нашият мениджър на 0894 205 330  за уточнение. Изключения могат да бъдат направени за сложни композиции или кошници с цветя, за изготвянето на които се изисква повече време. Доставката може да бъде изпълнена на адрес (домашен адрес, работно място, в хотел, в ресторант и т.н.), а така също и без адрес – с телефонно обаждане (ние ще позвъним на получателя).

Моля въведете коректен пощенски код на ПОЛУЧАТЕЛЯ за правилно таксуване на Вашата доставка!

Доставката за град Хасково се изпълнява безплатно. Доставката на цветя в населените места за областите Хасково и Кърджали се заплаща отделно и не влиза в цената на букета. По подробна информация вие може да видите в нашия сайт, като изберете населеното място за доставка или позвънете на нашия мениджър за уточнение.

Зони на доставка

По подразбиране се използва клиентския адрес за доставка.

  • Локална ( град Хасково) – Фиксирана ставка 5 лв.
  • Разстояние до 20 км – Фиксирана ставка 15 лв.
  • Разстояние от 20 до 50 км – Фиксирана ставка 20 лв.
  • Разстояние над 50 км – Фиксирана ставка 30 лв.

Cvete4U - Справка за пощенски код

Област Хасково

Доставка на цветя и букети до всички населени места в област ХасковоСправка за пощенски код »
Cvete4U - Справка за пощенски код

Област Кърджали

Доставка на цветя и букети до всички населени места в област КърджалиСправка за пощенски код »

В случай, че не намирате необходимият Ви пощенски код, кликнете ТУК или позвънете на *7678 или 02 9493280 за справка. Нашият онлайн магазин обслужва само населени места в областите Хасково и Кърджали. За уточнения, касаещи адрес на получаване, може да се свържете с наш оператор на телефон 0894 205330.

Условия за доставка

Настоящите Условия за доставка са неразделна част от т.2 Условия за доставка на Общите условия за ползване на онлайн магазин за доставка на цветя и букети Cvete4U.

2.1. Работно време

Всички доставки се извършват между 9:00 – 20:00 ч. източно европейски стандартизирано време. В редки случаи са възможни по-ранни или по-късни доставки, но единствено след потвърждение на наш служител.

2.2. Дата на доставка

В процеса на поръчка можете да изберете желаната дата за доставка. Cvete4U не носи отговорност при некоректно или погрешно попълнени данни.

2.3. Цена на доставката

Цената за доставка се определя автоматично на базата на избраното от Вас населено място и дата за доставка. В този смисъл правилният избор на населено място е абсолютно задължителен. Поръчки с маркирано грешно населено място ще бъдат отказвани, ако не бъде доплатена реалната такса за доставка, в случаите, когато това се налага. Доставките за празнични дни включват такса за празнична доставка.

2.4. Час на доставката

Можете да изберете часови диапазон, в който да доставим поръчката Ви на избраната дата. Възможните диапазони за доставка са – между 9ч. и 13ч., между 13ч. и 17ч., между 17ч. и 20ч. Менюто за избор на часови диапазон става активно, след като сте избрали дата за доставка от календара. За определени поводи с фиксиран час, като сватби, погребения и прочее, можем да гарантраме доставка в конкретен час, но това става само след предварителна уговорка с наш служител.

Cvete4U - Доставка на цветя и букети
Cvete4U – Доставка на цветя и букети
Направена поръчка Стандартна
(9:00-15:00)
Следващ ден
(9:00-18:00)
Преди 15:00 Понеделник до Четвъртък същия ден до 20:00 ч. За следващия ден поръчки направени след 15:00 ч.
След 15:00 от Понеделник до Четвъртък За следващия ден поръчки направени след 15:00 ч. За следващия ден поръчки направени след 15:00 ч.
След 15:00 в Четвъртък За следващия ден от 9:00-20:00 ч За следващия ден от 9:00-20:00 ч
Преди 15:00 в Петък до 20:00 в петък или в събота от 9:00-20:00 ч.
След 15:00 в Петък в събота от 9:00-20:00 ч.
Преди 15:00 в  Събота в рамките на работния ден до 20:00 ч.

Забележка: Времето за доставка за всички опции се удължава по време на официалните празници. Моля, направете справка с прогнозните дати на доставка, предвидени по време на официалните празници.

2.5. Данни за доставката

Навременната доставка на Вашата поръчка зависи изцяло от предоставените от Вас данни за доставка в процеса на поръчка. Cvete4U не носи отговорност за провалена доставка в следствие на некоректно попълнени данни.

2.6. Отсъствие на получател

В случай, че получателят отсъства от адреса за доставка, ще използваме телефона, който ни оставяте в процеса на поръчка, за да се свържем с него и да уговорим удобно време и място за доставката. В случай, че предоставеният от Вас телефон е грешен или не отговаря, ще доставим поръчката Ви на роднини или съседи на получателя, намиращи се на адреса. В краен случай, поръчката Ви може да бъде върната обратно в магазина ни, откъдето да направим повторен опит за доставка, след като установим контакт с получателя. Забележете, че след като продуктът е върнат в магазина ни, ще се наложи да заплатите допълнителни 5лв за повторна доставка. Същото се налага и за всеки следващ опит да бъде осъществена доставката.

2.7. Липса на определен продукт

В случай, че даден продукт, нужен за коректното изготвяне на поръчката Ви, е неналичен в локалния ни магазин в момента, ще се свържем с Вас с предложение за евентуална замяна на липсващите цветя. Доставката на поръчката Ви ще бъде отложена, докато не получим Вашето одобрение или отказ.

2.8. Анонимност на доставката

Нашите куриери не знаят кой е направил поръчка и не могат да информират получателя от кого е подаръка, който изпращате. Ако желаете получателят да знае, че Вие сте организирали изненадата, моля, запишете името си в полето за пожелание за картичка.

Количка

X