Cvete4U – това е партньорска мрежа със собственна куриерска служба, което гарантира доставките по време и качество. Премахнете границите и преодолейте разстоянията с нас. Доставката на цветя и букети се осъществява 365 дни в годината, включително в празнични и почивни дни. Ние с удоволствие ще изпълним Вашата поръчка и гарантираме качество на предлаганите услуги.

Преамбюл

Всичко за Доставката на избрания от Вас продукт.

Ние изпълняваме доставката в течение на до 3 часа от момента на постъпване на плащане за избрания продукт. Възможно е и по-бързо изпълнение. Позвънете на нашият мениджър на 0894 205 330  за уточнение. Изключения могат да бъдат направени за сложни композиции или кошници с цветя, за изготвянето на които се изисква повече време. Доставката може да бъде изпълнена на адрес (домашен адрес, работно място, в хотел, в ресторант и т.н.), а така също и без адрес – с телефонно обаждане (ние ще позвъним на получателя).

Моля въведете коректен пощенски код на ПОЛУЧАТЕЛЯ за правилно таксуване на Вашата доставка!

В случай, че не намирате необходимият Ви пощенски код, кликнете ТУК или позвънете на *7678 или 02 9493280 за справка. За уточнения, касаещи адрес на получаване, може да се свържете с наш оператор на телефон 0894 205330.

Доставката на цветя се изпълнява целогодишно. Доставката се заплаща отделно и не влиза в цената на букета. По подробна информация вие може да видите в нашия сайт, като изберете населеното място за доставка или позвънете на нашия мениджър за уточнение.

Зони на доставка

По подразбиране се използва клиентския адрес за доставка.

 • Локална Първа група – Фиксирана ставка 10,00 лв.
 • Локална Втора група – Фиксирана ставка 5,00 лв.
 • Локална Трета група – Фиксирана ставка 20,00 лв

Зона 1 - Локална Първа група

Доставка на цветя, букети и подаръци в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас.

Зона 2 - Локална Втора група

Доставка на цветя, букети и подаръци до всички областни центрове с изключение на градовете София, Пловдив, Варна, Бургас.

Зона 3 - Локална Трета група

Доставка на цветя, букети и подаръци до всички населени места в България.

Условия за доставка

Настоящите Условия за доставка са неразделна част от т.2 Условия за доставка на Общите условия за ползване на онлайн магазин за доставка на цветя и букети Cvete4U.
 • Cvete4U - Посетете нашия блог

  2.1. Работно време

  Всички доставки се извършват между 08:00 – 21:00 ч. източно европейски стандартизирано време. В редки случаи са възможни по-ранни или по-късни доставки, но единствено след потвърждение на наш служител.

 • Cvete4U - Посетете нашия блог

  2.2. Дата на доставка

  В процеса на поръчка можете да изберете желаната дата за доставка. Cvete4U не носи отговорност при некоректно или погрешно попълнени данни.

 • Cvete4U - Посетете нашия блог

  2.3. Цена на доставката

  Цената за доставка се определя автоматично на базата на избраното от Вас населено място и дата за доставка. В този смисъл правилният избор на населено място е абсолютно задължителен. Поръчки с маркирано грешно населено място ще бъдат отказвани, ако не бъде доплатена реалната такса за доставка, в случаите, когато това се налага. Доставките за празнични дни включват такса за празнична доставка.

 • Cvete4U - Посетете нашия блог

  2.4. Час на доставката

  Можете да изберете часови диапазон, в който да доставим поръчката Ви на избраната дата. Възможните диапазони за доставка са – между 9ч. и 13ч., между 13ч. и 17ч., между 17ч. и 20ч. Менюто за избор на часови диапазон става активно, след като сте избрали дата за доставка от календара. За определени поводи с фиксиран час, като сватби, погребения и прочее, можем да гарантраме доставка в конкретен час, но това става само след предварителна уговорка с наш служител.

Cvete4U - Доставка на цветя и букети
Cvete4U – Доставка на цветя и букети
Направена поръчка Стандартна
(9:00-15:00)
Следващ ден
(9:00-18:00)
Преди 15:00 Понеделник до Четвъртък същия ден до 20:00 ч. За следващия ден поръчки направени след 15:00 ч.
След 15:00 от Понеделник до Четвъртък За следващия ден поръчки направени след 15:00 ч. За следващия ден поръчки направени след 15:00 ч.
След 15:00 в Четвъртък За следващия ден от 9:00-20:00 ч За следващия ден от 9:00-20:00 ч
Преди 15:00 в Петък до 20:00 в петък или в събота от 9:00-20:00 ч.
След 15:00 в Петък в събота от 9:00-20:00 ч.
Преди 15:00 в  Събота в рамките на работния ден до 20:00 ч.

Забележка: Времето за доставка за всички опции се удължава по време на официалните празници. Моля, направете справка с прогнозните дати на доставка, предвидени по време на официалните празници.

 • Cvete4U - Посетете нашия блог

  2.5. Данни за доставката

  Навременната доставка на Вашата поръчка зависи изцяло от предоставените от Вас данни за доставка в процеса на поръчка. Cvete4U не носи отговорност за провалена доставка в следствие на некоректно попълнени данни.

 • Cvete4U - Посетете нашия блог

  2.6. Отсъствие на получател

  В случай, че получателят отсъства от адреса за доставка, ще използваме телефона, който ни оставяте в процеса на поръчка, за да се свържем с него и да уговорим удобно време и място за доставката. В случай, че предоставеният от Вас телефон е грешен или не отговаря, ще доставим поръчката Ви на роднини или съседи на получателя, намиращи се на адреса. В краен случай, поръчката Ви може да бъде върната обратно в магазина ни, откъдето да направим повторен опит за доставка, след като установим контакт с получателя. Забележете, че след като продуктът е върнат в магазина ни, ще се наложи да заплатите допълнителни 5лв за повторна доставка. Същото се налага и за всеки следващ опит да бъде осъществена доставката.

 • Cvete4U - Посетете нашия блог

  2.7. Липса на определен продукт

  В случай, че даден продукт, нужен за коректното изготвяне на поръчката Ви, е неналичен в локалния ни магазин в момента, ще се свържем с Вас с предложение за евентуална замяна на липсващите цветя. Доставката на поръчката Ви ще бъде отложена, докато не получим Вашето одобрение или отказ.

 • Cvete4U - Посетете нашия блог

  2.8. Анонимност на доставката

  Нашите куриери не знаят кой е направил поръчка и не могат да информират получателя от кого е подаръка, който изпращате. Ако желаете получателят да знае, че Вие сте организирали изненадата, моля, запишете името си в полето за пожелание за картичка.

Количка

X