НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Настоящите Условия за плащане са неразделна част от т.3 Условия и начини за плащане на Общите условия за ползване на онлайн магазин за доставка на цветя и подаръци Cvete4U.

 1. Предварително плащане на поръчка: Всяка поръчка следва да бъде заплатена предварително т.е. преди нейната доставка. Поръчки, чието плащане не е получено до края на деня, който е избран за доставка, ще бъдат автоматично отказвани.
 2. Начин на плащане – Можете да платите поръчката си като използвате един от посочените по-долу начини. Не приемаме плащания през системи неупоменати в настоящите Условия.
 3. Кредитни/ дебитни карти – Можете да платите своята поръчка с кредитна или дебитна карта на Виза и Маестро/ Мастъркард, стига картата Ви да е предназначена за онлайн разплащания. Плащането се обработва в реално време и поръчката Ви може да бъде доставена незабавно. Данните на картата Ви, както и самото плащане, се обработват от партниращата ни банка и не се съхраняват на нашия сървър. Cvete4U спазва стриктно PCI стандартите.
 4. PayPal – Можете да платите поръчката си през системата на ПейПал, стига да имате регистриран профил при тях. Плащането се обработва в реално време и поръчката Ви може да бъде доставена незабавно. Обърнете внимание, че не приемаме плащания с електронни чекове (e-check) през системата на ПейПал. В случай, че решите да платите с електронен чек, ще бъдете прехвърлени отново в нашата страница, за да изберете алтернативен начин за плащане.
 5. Банков превод – Можете да платите поръчката си с банков превод. За целта трябва само да изберете този начин на плащане и да натиснете бутона “Потвърди”. На страницата за потвърждение на поръчката Ви, ще видите банковата ни сметка, както и по-нататъшни инструкции за плащането. Тази информация ще бъде също изпратена на Вашия имейл адрес.
 6. ИзиПей – Може да платите поръчката си с EasyPay. За целта трябва да изберете този начин на плащане и да натиснете бутона потвърди. На страницата за потвърждение на поръчката ще видите по-нататъшни инструкции за плащането. Тази информация ще бъде изпратена на Вашия имейл адрес.
 7. В офис на Еконт – НОВ УДОБЕН НАЧИН ЗА ПЛАЩАНЕ – освен описаните по-долу начини на плащане сега вече може да платите и във всеки един офис на Еконт в цялата страна. За да извършите плащане: Когато сте в офис на Еконт съобщавате, че желаете да направите паричен превод към фирма Стантрейд, посочете нашия телефон: 0894 205330, номера на вашата поръчка и отбележете, че желаете да направите плащане, което да пристигне в офис на ЕКОНТ гр. Хасково – офис XXI век.
 8. Money Gram – Международни парични преводи. Свържете се с нас за да ви оставим детайли за плащане.
 9. В брой – Вие може да заплатите поръчката в брой в наш магазин или при получаване на стоката на посочен от Вас адрес.
 10. Оспорването на плащане – след като поръчката е била доставена, а и преди това, не се толерира от Условията за ползване на сайта. В случай, че не сте доволни от доставения продукти, Ви насърчаваме да се свържете с нас, за да се опитаме да разрешим проблема, вместо да оспорите плащането. В зависимост от платежната система, която сте използвали за регистриране на поръчка, Вие може да дължите следните такси при оспорване на плащане:  A) ПейПал диспут – При откриване на диспут в ПейПал, Вашата поръчка, както и плащането по нея, се считат за невалидни. В случай, че поръчката Ви е вече доставена, Cvete4U може да изпрати куриерите си да изискат плащането от нейния получател. Ако поръчката Ви не е доставена по време на откриване на диспута, Cvete4U ще я откаже. B) Чарджбек на плащане с кредитна/дебитна карта – В случай на чарджбек на плащане на доставена или недоставена поръчка, Вие дължите такса към обслужващата картата Ви организация в размер на 48.90лв, административна такса към Cvete4U в размер на 20лв, както и законова лихва за периода от иницииране на чарджбек-а до покриването на всички задължения. В случаите на чарджбек на плащане на доставена поръчка, Вие дължите също и пълната сума на поръчката си.
  Cvete4U си запазва правото да прехвърли задълженията Ви към трети лица, вкл. юридически лица, специализиращи в събирането на задължения, както и да предприеме всякакви действия за покриването на задълженията Ви, съгласно българското законодателство.

Количка

X