БУКЕТ ЗА ЮБИЛЕЙМного често хората изпадат в затруднение пред богатия избор на букети, когато трябва да избират подходящ букет за юбилей.

Наистина има голяма разлика между букети за юбилей от сватбата, юбилей на фирмата и юбилеен рожден ден на ваш близък. Ако искате да подарите на някоя двойка перфектния юбилеен букет, трябва първо да знаете няколко ключови неща за букетите като подарък за такъв тип празник.

По принцип букетите са изключително значима част от подаръка за какъвто и да било празник. За юбилей селектирането е необходимо да бъде по-прецизно. Не всеки ден човек става на 25 или 50 години и не всеки ден, човек празнува сребърна или златна сватба. Същото е и с букета, той трябва да бъде също толкова значим и уникален за този ден, колкото е и самия ден.

Cvete4UЦветя | Букети | Аранжировки | Композиции

ЗА СРЕБЪРНА СВАТБАЗа повече чар и стил във всяко тържество

За сребърна сватба можем да ви препоръчаме няколко варианта. Пищен букет от червени рози и бели лилиуми например би бил перфектен за сребърна сватба. Би трогнал всяка двойка. С такъв букет, можете само да покажете, колко ценна, разкошна и истинска връзка между съпрузите и колко е уникално това, което имат помежду си.

ЮБИЛЕЙ НА ЖЕНАЗа юбилеен рожден ден на жена е подходящ букетът от лилави рози, защото е нежен, свеж, романтичен и носи в себе си божествеността.

С такъв букет една жена би се почувствала истински ценена, обичана и неповторима. Можете да й подарите и букет от бели и жълти лилиуми, те просто ще я трогнат, а вие ще блеснете в нейните очи. Всички жени обичат нежните и красиви цветя,особено ако са подкрепени с мило послание. По този начин напомняте на жената, колко нежна и красива е самата тя.

ЮБИЛЕЙ НА МЪЖЗа юбилеен рожден ден на мъж е много подходящ букетът от оранжеви гербери и слънчогледи.

С този букет ще му поднесете игривостта на младостта и ще го накарате да се усмихне. Особено ако букетът е придружен с бутилка вино и някаква за подарък – някаква полезна джаджа. Мъжете си умират за тези неща. В живея има много интересни, игриви предложения. Един нестандартен, но изключително атрактивен и подходящ за случая е букетът “Страстни люти чушки” в категорията “рожден ден”.

Deep Purple

ЗЛАТНА СВАТБАЗа златна сватба изборът е много труден. Букетът трябва да е също толкова уникален и впечатляващ, колкото е и събитието.

Тук дилемата е голяма. В интерес на истината, трябва добре да познавате значението на цветята. Можете да прочетете някои по-стари статии, публикувани тук за значението на цветята например:  “Цветята могат да бъдат по изразителни от думите”, “Съчетания от цветове в букетите”, “Букети от цветя според зодията”- първа, втора и трета част. За такова голямо събитие са много подходящи пищни букети. Добро съчетание биха били оранжеви лилиуми с червени рози. Също така много красив букет би бил от антуриум  с жълти и оранжеви рози и много зеленина. Много красив и нестандартен  би бил и букета от стрелиции и бели и червени  орхидеии.

Количка

X