Какво е сватба без цветя? Възможно ли е подобно щастливо събитие да бъде отпразнувано без осезаемо цветно присъствие?

Мечтата на всяко романтично момиче е празник, който ще се запомни дълго време – не само от главните участници, но и от гостите. Затова важен елемент в декорацията на всяка сватба е флоралната декорация. С нея всяка сватба придобива индивидуалност и собствен стил. Освен в цялостната атмосфера, присъствието на цветята по време на сватбата ще “видите” и по-късно – когато разглеждате снимките от събитието, а както знаете, в снимките всеки малък детайл е важен и остава за поколенията.

Cvete4UЦветя | Букети | Аранжировки | Композиции

ЗНАНИЯ И ОПИТЗа повече чар и стил във всяко тържество.

Важно е да знаете, че цветята, които са подходящи за сватба, са различни по форма, мирис, трайност и символика, а комбинацията им не бива да бъде самоцелна. Освен цветово, те трябва да бъдат избрани според текстура на листата, аромат и много други. Ние имаме знанието и опита в тяхното композиране. Доверете ни се и ние ще допринесем за вълшебната и неповторима атмосфера на Вашата сватба.

БЛИЗО ДО ТРАДИЦИИТЕЗа вълшебна и неповторима атмосфера на Вашата сватба.

Внимателното подбиране на всеки един детайл е в основата на красивата и хармонична сватбена концепция. Тук сватбените букети не правят изключение. Булките с шаферки имат няколко алтернативи по отношение на шаферските цветя – шаферски букет, гривни от цветя, венци за косите, бижута от цветя и бутониери. Важно е да знаете, че цветята, които са подходящи за сватба, са различни по форма, мирис, трайност и символика, а комбинацията им не бива да бъде самоцелна. Освен цветово, те трябва да бъдат избрани според текстура на листата, аромат и много други. Ние имаме знанието и опита в тяхното композиране. Доверете ни се и ние ще допринесем за вълшебната и неповторима атмосфера на вашата сватба.

С ЛЮБОВ И УСЕТПрецизност във всеки детайл.

Ние ще се погрижим  за всички елементи и детайли в украсата на Вашата сватба, прецизно ще разработим кореспонденцията помежду им.

НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

Всички букети подходящи за вашето тържество.

Количка

X