Какво е сватба без цветя?

Възможно ли е подобно щастливо събитие да бъде отпразнувано без осезаемо цветно присъствие?

Мечтата на всяко романтично момиче е празник, който ще се запомни дълго време – не само от главните участници, но и от гостите. Затова важен елемент в декорацията на всяка сватба е флоралната декорация. С нея всяка сватба придобива индивидуалност и собствен стил. Освен в цялостната атмосфера, присъствието на цветята по време на сватбата ще “видите” и по-късно – когато разглеждате снимките от събитието, а както знаете, в снимките всеки малък детайл е важен и остава за поколенията.

Cvete4UЦветя | Букети | Аранжировки | Композиции

Знания & Опит

За повече чар и стил във всяко тържество.
Важно е да знаете, че цветята, които са подходящи за сватба, са различни по форма, мирис, трайност и символика, а комбинацията им не бива да бъде самоцелна. Освен цветово, те трябва да бъдат избрани според текстура на листата, аромат и много други. Ние имаме знанието и опита в тяхното композиране. Доверете ни се и ние ще допринесем за вълшебната и неповторима атмосфера на Вашата сватба.

Близо до традициите

За вълшебна и неповторима атмосфера на Вашата сватба.

Внимателното подбиране на всеки един детайл е в основата на красивата и хармонична сватбена концепция. Тук сватбените букети не правят изключение. Булките с шаферки имат няколко алтернативи по отношение на шаферските цветя – шаферски букет, гривни от цветя, венци за косите, бижута от цветя и бутониери. Важно е да знаете, че цветята, които са подходящи за сватба, са различни по форма, мирис, трайност и символика, а комбинацията им не бива да бъде самоцелна. Освен цветово, те трябва да бъдат избрани според текстура на листата, аромат и много други. Ние имаме знанието и опита в тяхното композиране. Доверете ни се и ние ще допринесем за вълшебната и неповторима атмосфера на вашата сватба.

Прецизност във всеки детайл

Ние ще се погрижим за всички елементи и детайли в украсата на Вашата сватба, прецизно ще разработим кореспонденцията помежду им.
С любов и усет
Cvete4U - Flowers shop

Нашето предложение

Всички букети подходящи за вашето тържество.

Количка

X