ВНИМАВАЙТЕ С ЦВЕТЯТА

Класика в мъжката романтика

Подаряването на цветя е класика в мъжката романтика.

Но естествено трябва да се внимава в избора на цветята. Не може просто да отидете на пазара и да вземете някакви цветя от магазина. Всъщност можете, но не е редно и не ви го препоръчвам…

Най-добрият вариант е да купите любимите цветя на половинката си. Ако не знаете какви са любимите й цветя, винаги има начин да разберете. Може да попитате някой, който знае, приятел или роднина. Но внимавайте!  Трябва да попитате  сигурен човек, а не някой който ще издаде намеренията ви. Все пак бъдете реалисти – ако попитате най-добрата приятелка или сестра на дамата ви, мислите ли че след като си тръгнете тя няма да се обади да развали изненадата? Така че, не прибързвайте.

Ако не знаете кои са любимите й цветя и няма кого да попитате винаги има изход. Друг оптимален вариант са розите. Все пак кой не обича рози? Те са класически, никога не остаряват като идея и са най-търсени за подарък. Но да не вземете някоя много бодлива роза! Нали не искате половинката ви да се ободе? Все пак не махайте големите и видими бодли – роза без бодли не е роза…

Цветовете на розите
имат своите значения.

Цветя и букети - разнообразие и високо качество от Cvete4U

Червената роза

Червената роза е романтично настроение. Червеното е цветът на любовта и страстта, червените рози означават "Обичам те!" и са най-добрият вариант.

Тъмно червени рози

Тъмно червените рози са символ на възхищение и искрени чувства.

Бяла роза

Бялата роза символизира младостта и невинността. Носи подтекста: "Интересуваш ме! Искам да сме повече от приятели!" Но белите рози могат да бъдат възприети и като: "Искам просто мимолетна връзка"

Прасковени рози

Прасковените рози символизират скромност, искреност и признателност. Те са добър избор за започване на нова връзка или за заздравяване на стара.

Жълти рози

Жълтите рози означават приятелство. Посланието им е: "Нека сме просто приятели!"

Розови рози

Розовите рози изразяват благодарност, нежност и възхищение. "Благодаря ти!" и "Повярвай ми" са уникалните значения на розовите рози. По-светлите розови рози изразяват симпатия , по-тъмните - признателност.

Оранжеви рози

Оранжевите рози символизират желание и ентусиазъм. Те намекват: "Искам да бъдем заедно”

Лилави рози

Лилавата роза означава любов от пръв поглед и символизира очарованието.

Важен съвет: Не купувайте изкуствено оцветени рози!! Нека цветята бъдат естествени! Няма природно сини, зелени или черни рози, и тези цветове не означават нищо добро!

Ето още няколко полезни съвета по оформлението:

Количество

Големите букети са подходящи за големи поводи и празници, както и за по-претенциозните дами. Ако момичето ви не е капризно и не настоява за огромни скъпи букети, тогава едно цвете ще е достатъчно да я зарадва. Жеста е важен.

Украса

Тя не е е толкова важна, но прави впечатление. Не е нужно задължително да обвивате цветето/букета в целуфани. Можете просто да сложите една панделка на стъблото.Все пак цветето/букетът е подарък и не може да го подарите без подходящата украса.

Картичка

Тя прави цветето уникално. Не е задължително да слагате огромна картичка, по-малките неща правят романтиката. Дори не е нужно да слагате купена картичка. Много по-хубаво е вие да я направите. Това създава много добро впечатление и кара дамите да се чувстват добре, все пак всички обичат половинките им да правят специални неща за тях. Ако не можете да правите картички или не сте артистична натура, може да откъснете едно листче и да го надпишете.

След като сте готови с избора и оформлението на цветята, следва поднасянето.
УСПЕХ!!!

 

Източник: Blog.BG

Количка

X