fbpx
КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА СВАТБЕНИЯ БУКЕТ?

Какво трябва да знаете за сватбения букет?

Всяка бъдеща булка със сигурност мисли трескаво и детайлно за своята сватба.

Това е нормално, защото този ден ще бъде много тържествен и вълнуващ за нея. И точно затова и ние решихме малко да помогнем. С букет! Той е страшно важен аксесоар и при избора му трябва да вземете под внимание следните неща.

По принцип е хубаво букетът да е нежен и от бледи цветя. Но днес на мода са по-ярките елементи. Няма лошо. Но при условие, че са съчетани или с роклите на шаферките, с вратовръзката на младоженеца или дори с покривките на масата. В противен случай този ярък елемент ще е просто едно петно, не на мястото си.

Не избирайте голям и тежък букет. Все пак ще го носите часове наред! А и няма да останете особено доволни като видите как стои на снимката огромния букет редом до пищната рокля.

Някои цветя могат да предизвикат алергии! Уверете се, че поне хората, които през целия ден ще са плътно до вас, нямат алергии към определени цветя.

Цветният прашец може да изцапа роклята ви. А това ще е наистина нелепо! Толкова дребно нещо да ви развали настроението. Консултирайте се с цветарите кои цветя са най-безопасни от тази гледна точка.

И като казахме цветари – съветваме ви да се доверите на специалисти, да изслушвате предложенията и доводите им, а не на всяка цена да налагате своите. Защото може наистина да останете разочаровани в сватбения си ден.

От нас – горчиво! 🙂

Какво е сватба без цветя?Цветна украса за вашата сватба

Източник: BeU | Автор: Мая | Снимки: Freeimages

Букети & АранжировкиИзбрано от нашия магазин

Количка

X