ЦВЕТЯ ЗА ЗОДИЯ РИБИ

ЦВЕТЯ ЗА ЗОДИЯ РИБИКакви цветя да изберем?

Един от най-мистичните и мистериозни зодиакални знаци. Зодия Риби обича да се самоусъвършенства, да развива своето въображение, интелигентност и интуиция. Сред представителите на Риби има много синоптици и ясновидци – хора, надарени със специални умения. Астролозите са определили кои цветя (вкл. и саксийни) могат да въздействат положително на Риби. Освен това цветята, изброени по-долу, ще служат и като талисман на представителите на този знак.

Зодия Риби е под знака на Нептун и не e случайно, че Нептун е бог на моретата. Какви цветя могат да помогнат за пробуждането на духовните сили в Риби?

Скромните, но елегантни цветя са подходящи за за зодия риби, например, маргаритки, ириси или незабравки.

В саксияСтайни растения.

Основен елемент на зодия Риби е водата, поради което подходящите за тях цветя приличат на водорасли, а също така често имат ярки цветя с нежен аромат.

Дървото на живота (Красула овата)Прави стъбла и яркозелени малки триъгълни листа.

Прави стъбла и яркозелени малки триъгълни листа. Красула овата е известна още под името Дървото на живота, Дървото на парите, Дървото на късмета, Дебелата Мара, Дебелото момиче. То е доста разпространено и предпочитано за отглеждане растение, поради неговата непретенциозност, красота и лесно отглеждане. Много хора го отглеждат и именно поради вярването, че носи пари и щастие. Каквато и да е причината, то това красиво растение определено заслужава мястото си в почти всеки дом. Това “дебело момиче” е в състояние да премахне суетата, която плаши Рибите, допринася за отпускане и хармонизиране на чувствата. С такова растение в къщата, безмълвните Риби по-лесно ще издържат на принудителна комуникация.

ОрхидеиНякои видове орхидеи могат да съществуват дори и без почва, за да живеят те се нуждаят само от въздух и вода.

Орхидея

Някои видове орхидеи могат да съществуват дори и без почва: за живот те се нуждаят само от въздух и вода. Това тяхно качество перфектно корелира с такава характеристиката на зодия Риби, като усещане за загуба на земя под краката. Неспособността да се държи здраво често води този зодиакален знак до депресия и апатия. Деликатната и крехка орхидея ще помогне на Риби да видят красота във всичко, независимо какво. Това цвете вдъхновява, развива творчески способности, изпълва къщата с хармония и творческо настроение.

“Рибите” ще разберат, ако букета Ви е приготвен набързо …

БукетиБукети за зодия Риби

С какви цветя ще зарадвате зодия Риби?

Сложните и елегантни жени Риби обичат задушевните подаръци. Със сигурност те ще усетят, ако букетът е избран набързо и небрежно. Те няма да оценят подпечатаните и безвкусни подаръци. С една дума, когато правите подарък на Риби, вложете цялата си душа в него. На какви цветя ще се радват представителите на зодия Риби?

Полски цветя

Рибите не обичат претенциозността, затова дивите цветя са обикновен, но сладък и искрен подарък. В него те ще видят романтичен порив и искреност на дарителя. Снежнобели маргаритки, ярко лилави василки, ароматни и сочни билки - този букет е идеален за творческите натури на представителите на зодия Риби.

Нарцис

Елегантният нарцис е символ на съвършенството, това, към което Риби толкова се стремят. Едно цвете ще помогне на този знак в трудна задача - да намери себе си и вътрешната си хармония.

Лилиум

С лилиум ще покажете уважението си, а белите лилиуми ще се превърнат в олицетворение на чистотата на мислите ви. Лилиума се нарича още лунно цвете: смята се, че то е способно да пази тайна, която може да се реши само при пълнолуние.

Лале

Лалета с ярки цветове са подходящи за страстните Риби и ще се превърнат в символ на любовта и красотата. Смята се, че лалето усеща природата на хората и отваря пъпки само там, където царуват доброта и топлина. Ако лалето се е отворило в нечия къща, това означава, че собственикът го чака щастие и искрена любов.

Както вече казахме, Риби няма да оценят прекомерния лукс: огромно количество бижута и блясък, крещящи и предизвикателни нюанси на цветята в букета. Най-хубавото ше е, ако избраните от вас букет с цветя да бъде с нежни и спокойни нюанси: розово, бежово, бяло, люляк. Малък, но изящен букет ще предизвика у Риби сантиментална наслада и нежност.

Видове букети

Избора и покупката на букет е творческа задача за всеки човек.

За избора на подходящия букет трябва да се подходи комплексно, от една страна избора на букет зависи от повода, от друга страна той трябва да бъде и красив. Разнообразието от цветя често обърква, защото розите, хризантемите, герберите са еднакво привлекателни, но не е така, когато са в комбинация.

Цветя & Празници

Какво трябва да знаем за цветята и етикета при поднасянето им.

Цветята говорят красноречиво за нашето истинско отношение към този, на когото ги поднасяме. Веднага се разбира дали сме избрали букет с любов или просто купихме първия на който се натъкнахме. С езика на цветята можете да изповядате любов и уважение или да покажете своето безразличие.

Добави подаръкРомантични подаръци, сладки изкушения, луксозни подаръци и подаръчни комплекти.

Количка

X