ЦВЕТЯ ЗА ЗОДИЯ ОВЕН

ЗОДИЯ ОВЕНКакви са те?

Овенът е човек, чиито емоции са винаги на ръба. Харизматични и със силна воля и упоритост. Представителите на този знак обичат приключенията, трудно им е да са неподвижни. Категорични максималисти, те преливат от творческа енергия и оригинални идеи. Астролозите твърдят, че правилният подбор на цветя за Овен може да помогне на човек да развие сила на волята, да постигне успех във всички области на живота. Цветята за овните не са само красив декор, те служат и като защита, която ги предпазва от негативна енергия.

ЦВЕТЯ & ОВЕНКакви са подходящите цветя за тази зодия?

Представителите на тази зодия обичат да бъдат в светлината на прожекторите. Ето защо, цветята за жени или мъже Овен, трябва да бъдат ярки и забележими. Според хороскопа за жени и мъже Овен, най-подходящи са розите, гладиолите, герберите, орхидеите, лилиумите. Овните също харесват лалета или момина сълза.

И ако търсим символиката на цветята за зодия Овен, то тогава с букет от червени лалета ще говорим за любов, букетът от червени рози ще символизира сърце, светещо от страст, а нежните момина сълзи са знак за страстна любов и чувства, за които все още никой не знае.

Червено, оранжево и жълтоКогато избирате цветя за Овен, търсете ярки пъпки с червено, оранжево и жълто.

Обожавам аранжираните с вкус букети. Цветята за мен са източник на енергия и добро настроение. Розите ме радват най-много, но пък скромните пролетните лалета са в състояние да ме направят щастлива. Приятелят ми ме глези с цветя не само по празниците, защото получаването на букет с цветя без причина е особено интригуващо. Ани

Стайни цветяСтайни цветя за Овен.

Стайните цветя за Овен трябва да имат ярък цвят. За да могат цветята в саксии да донесат просперитет на човека, на когото ги поднасяте е необходимо да ги изберете с цвят от огнено червени, бордо или оранжево. Отличен избор на стайни цветя за Овен могат да бъдат:

Кралска бегония

Тя поглъща отрицателна енергия, носи късмет, допринася за постигането на целта.

Здравец

Здравецът „опитомява” разгневената енергия на Овена, сдържа гнева и облекчава стреса.

Азалия

Стимулира креативността, допринася за осъществяването на идеите.

Блестящи млечни водорасли

Те ще станат пазители на енергийния ред, пазители на силата на духа.

Астролозите съветват да се обърне внимание на дата от раждането на човека. За родените между 21 и 31 март дигиталисът (напръстник) е отличен избор. За хората, родени от 1 до 10 април, магнолията е правилен избор. Хортензията е талисман за родените от 11 до 20 април. Стайните растения за Овен трябва да бъдат непретенциозни, което също трябва да се има предвид при избора на подарък.

БукетиКои са подходящите букети?

Освен „огнени“ цветя, букетите с цветя от малини, сини и люлякови цветя също ще бъдат отличен избор. Флористът също трябва да има предвид, че Овенът обича ясно изразените аромати. Но без значение каква е композицията на букета за Овен, той трябва да бъде изготвен с въображение и внимание към всеки детайл.

Видове букети

Избора и покупката на букет е творческа задача за всеки човек.

За избора на подходящия букет трябва да се подходи комплексно, от една страна избора на букет зависи от повода, от друга страна той трябва да бъде и красив. Разнообразието от цветя често обърква, защото розите, хризантемите, герберите са еднакво привлекателни, но не е така, когато са в комбинация.

Цветя & Празници

Какво трябва да знаем за цветята и етикета при поднасянето им.

Цветята говорят красноречиво за нашето истинско отношение към този, на когото ги поднасяме. Веднага се разбира дали сме избрали букет с любов или просто купихме първия на който се натъкнахме. С езика на цветята можете да изповядате любов и уважение или да покажете своето безразличие.

Добави подаръкРомантични подаръци, сладки изкушения, луксозни подаръци и подаръчни комплекти.

Количка

X