КАКВИ ЦВЕТЯ ДА ПОДАРИМ СПОРЕД ПОВОДА

Какви цветя да подарим според поводаЕто някои съвети, които по-скоро да Ви насочат към избора, когато се чудите какво да подарите и разбира се, когато не познавате предпочитанията на човека.

Имен ден

Цветя & Букети подходящи за имен ден

За имен ден са подходящи всякакви цветя и цветове. Цветята за по-младите получателки би следвало да са в по-бледи и нежни тонове – розови, бели, жълти. Това са цветове, символизиращи младостта, нежността и светлината.

Рожден ден

Цветя & Букети подходящи за рожден ден

Тук може да разгърнете въображението си – от класически червени рози до цветни букети, букет с бонбони или от любимите цветя на рожденика, ако има такива.

На момичето, в което сте влюбен най-подходящо е да подарите червена роза, ако това Ви звучи банално – може да заложите на орхидея.

Годеж

Цветя & Букети подходящи за годеж

Ако повода е годеж – хубаво е да заложите на белите цветя.

За съпругата

Цветя & Букети подходящи за съпругата

За съпругата е подходящ букет от червени рози или други цветя в червен цвят – това си е истинско обяснение в любов.

На по-възрастните дами е подходящо да подарите и саксийно цвете – циклама, азалия, камелия.

За деловата жена

Цветя & Букети подходящи за деловите дами

Букетът за деловата жена трябва да бъде сдържан и елегантен, без ярки опаковки, пеперуди, брокати. Подходящи са рози, лалета или сезонни цветя.

Букет за мъже

Мъжете също обичат да получават цветя

Препоръчваме букетът да не е многоцветен и по възможност от един вид цвете. Подходящи са антуриуми, стрелиции, слънчогледи, гладиоли. Задължително с много семпла опаковка.

За деца

Цветя & Букети подходящи за деца

Когато децата получават цвете, те се чувстват пораснали и оценени. За момиченце – хубаво е цветовете на цветята да са розови или цикламени. За момченцата – сини или виолетови. Задължителни са забавните детайли – пеперуда, калинка, лакомство или дребна фигурка.

За сватба

Цветя & Букети подходящи за сватба

Тук може да подарите от романтичен нежен букет от рози до пищен и цветен букет, излъчващ тържественост. Хубаво е той да е с кръгла форма (кълбо), символизиращо вечността и дългия семеен живот.

За кръщене

Цветя & Букети подходящи за кръщене

За кръщене се прави букет с червено цвете, заобиколено със здравец и вързано с червен конец.

За младата майка

Цветя & Букети подходящи за младата майка

Подходящо е да поднесете красива цветна кошница, за предпочитане със сезонни цветя. По възможност – без аромат. Може да добавите към цветята плодове и бонбони.

За юбилей

Цветя & Букети подходящи за юбилей

За годишнина от сватба е добре букетът да е голям, пъстър и впечатляващ. Класика е букетът с рози. Може да заложите и на символиката като съчетаете цветовете бяло и червено – поощрение, бяло и синьо – мъдрост, синьо и жълто – търпение.

Траур

Траурен повод

За траурен повод са подходящи рози, карамфили и хризантеми – в четен брой. Поднасят се във формата на венци, гербове или стилни букети.

Източник: Букетите.НЕТ

Количка

X