ФЛОРИСТИКА & ТЕНДЕНЦИИ 2019 – 2020

ФЛОРИСТИКА & ТЕНДЕНЦИИНай-модерните букети за 2019 - 2020 година. Какви са тенденциите във флористиката, снимки.

Красивите букети са не само са приятни, но винаги са отлично допълнение към подарък за всяко тържество. Красивият букет ще зарадва всяко момиче или жена и независимо дали е поднесен без повод или е допълнение към подарък за важно събитие. Красивите модерни букети могат да бъдат много различни, а понякога и необичайни. Важно е съдържанието им от свежи цветя да бъде хармонично и да изразява емоциите на своя подател.

Модните тенденции във флористиката за 2019 – 2020 г. се характеризират се със скромност и простота, нежни пастелни нюанси, с богато ранообразие на цветове и семпла опаковка, внасяща допълнителна оригиналност на букета (разгледайте снимките от нашата селекция).

Цветя & Букети - Модни тенденции
Леко разрошени и невнимателни

Леко разрошени и невнимателниМодните букети 2019 - 2020 година трябва да бъдат бунтарски, леко разрошени и невнимателни.

Красиво изглеждат композициите от естествени цветя, съчетаващи ярки и деликатни тонове в един букет. Такъв цветен контраст изглежда невероятно впечатляващ и оригинален. Много популярен сред флористите са божурните рози, анемоните в бели и розови нюанси. Също така популярни са комбинациите от диви цветя с класически и всички познати цветове. Модните букети през 2019 – 2020 г. трябва да бъдат леко разрошени и невнимателни.

Събрали сме оригинални и много красиви модни букети за 2019 – 2020 г., снимките на които са представени в нашата колекция.

Тук ще се запознаете с най – новите тенденции във флоралния дизайн и ще направите своята оценка за най – модерните букети, които са на върха на популярността този сезон.

Цветя в кутияНай - модерните тенденции във флористиката 2019 - 2020 година.

Силно очертаваща се е тенденцията на ефектни цветя в кутията, които отново са много популярни и актуални днес. Такава композиция от свежи цветя в кутия изглежда много тържествено и впечетляващо.

Модерните композиции в кутия са отличен вариант за подарък за всеки празник – рожден ден, ден на влюбените, 8 – ми март и всякакви други тържества. Много често, красивите композиции в кутия се допълват с бонбони, а като много популярна тенденция се характеризира – цветя в кутия със сладки изкушения и лакомства.

Сватбени букетиНай - модерните тенденции във флористиката 2019 - 2020 година.

Като най – популярни могат да бъдат посочени сватбени букети в деликатни розови и бели цветове, както и сватбени букети с диви цветя. Тези букети създават леко разрошена и небрежна атмосфера, придаваща им естественост и лекота. Сватбени букети в този стил са доста необичайни и изглеждат много сладки.

Също така е важно да се вземе под внимание, че е изключително важно булчинския букет да съвпада с цялостния стил и визия на сватбата и да бъде елегантно допълнение, както към сватбения тоалет, така и към всички елементи на сватбеното тържество.

Цветя в кошницаНай - модерните тенденции във флористиката 2019 - 2020 година.

Изключително популярни през 2019 – 2020 година ще са и композициите от естествени цветя в кошница, които изглеждат не по-малко красиви от букетите в кутията, но все пак това е най-старата и по-позната версия на букета. Композициите в кошницата могат да бъдат създадени от различни видове цветя, с красива комбинация от различни цветове и видове цветя. Игриви и закачливи, заредени с позитивна енергия.

Цветята и цветовете в една кошница могат да бъдат, както деликатни и фини, така и ярки. Сред многото опции, цветята в кошницата са еднa чудесна идея за подарък за всеки празник.

БукетиНай - модерните тенденции във флористиката 2019 - 2020 година.

Букети, това са може би най – разпространената и позната форма на аранжировка на цветя за всички нас.

Днес за опаковката на букет от цветя се използват определени видове хартия, която може да бъде в най – различни нюанси, но независимо от това, букетите от цветя опаковани в хартията изглеждат стилно и красиво.

По – долу в галерията ви представяме интересни идеи за букети, които показват тенденциите във флористиката през този сезон.

ЗНАЕТЕ ЛИ?

КАКВИ ЦВЕТЯ ДА ПОДАРИМ СПОРЕД ПОВОДА?

Ето някои съвети, които по-скоро да Ви насочат към избора, когато се чудите какво да подарите и разбира се, когато не познавате предпочитанията на човека.

Количка

X