ЛЕТНИ БУКЕТИ 2019 | Summertime

ЛЕТНИ БУКЕТИ 2019 | SummertimeSummerTime - Най-прекрасния сезон в годината.

Време е не само за промени във вашия гардероб, но и за създаване на зашеметяващи летни букети и композиции от сезонни цветя, с които ще очаровате обичаните от вас хора.

Летните букети са характеризират с богата палитра от цветове в ярки и живописни нюанси, които участват във всички сфери на флоралния дизайн и са пряк израз на този красив и необичаен сезон, сезон в който всички екперименти са възможни и допустими. Тенденциите в лятната флористика за тази година без съмнение ще зарадва любителите на красивите букети, a цветовете на лятото ще вдъхновят флористите за нови експерименти с цветове и цветя в оформянето на стилни летни букети за официален повод или “просто така”.

Ако търсите модерни летни букети през сезона на лято 2019, които изразяват най-актуалните тенденции във флористиката, тази статия ще ви бъде много полезна, защото в нея сме събрали най-добрите (без преувеличения) летни букети в различни дизайнерски стилове и цветове с великолепни и уникални летни компоненти. За всичко това ще разкажем в нашия преглед тук.

ЛЕТНИ БУКЕТИ 2019 | SUMMERTIME
ЛЕТНИ БУКЕТИ 2019 | SUMMERTIME

Елегантно Vs НеобичайноSummertime

Несъмнено, човек, който иска да изненада любимата си млада (и не само) дама със своето внимание и специален подход към избора на подарък, задължително трябва да се запознае с тенденциите в аранжирането на цветя и букети през сезон лято – 2019. Флористите са на мнение, че се утвърждава тенденцията на букети в монохромен стил, например в червено, бордо, синьо, жълто, лилаво, лилаво, бяло, розово, допълнено с друга палитра по ваш избор. Втората тенденция е ярки летни букети в разноцветна стилистика. Те могат да включват няколко вида летни цветя, които имат контрастни цвят или комбинация от разноцветни цветя с подобен цветен спектър.

Представете си колко елегантен ще изглежда един монохроматичен червен букет и колко необичаен ще бъде летен букет в жълто-виолетово, синьо-червено, лилаво-жълто и други вариации на комбинация от цветя. Професионалистите съветват онези, които търсят модерни летни букети за рожден ден или подарък за любим човек, да обръщат повече внимание на формата на композицията, размера на букета, с какъв материал е украсен лятният букет, защото от тях зависи много.

ЦВЯТ И ЦВЕТОВЕНевъзможно да се постигне стилен букет без професионална аранжировка и оформление.

Летните цветя са прекрасни, защото природата ни ги дава в безпрецедентна красота. В изготвянето на един букет от летни цветя не е необходима специална аранжировка, един букет от летни цветя е прекрасен и без специално оформление. Въпреки това, специалистите твърдят, че е невъзможно да се постигне стилен букет без професионална аранжировка и оформление.

Сред новите флористични продукти през летния сезон на 2019 година беше представена нова, специална опаковъчна и гуфрирана хартия и букети увити в този материал се превърнаха в един от любимите начини на цветарите в оформянето на летните букети. Утвърди се тенденцията в използването на декоративни шапки (конуси) и кутии в оформянето на аранжировки с летни цветя.

Не по-малко актуални и интересни днес са цветните летни букети в кутии с допълнителни детайли, а именно всякакви екстри, сладки изненади, сладкиши, плодове и др.

SummerTime | Нашето предложениеКрасиви букети и аранжировки през лято 2019 г.

БУКЕТ & СЮРПРИЗВкусни летни букети.

Букет с изненада се превърна в хит на пролетта и лятото на тази година. Без съмнение подобен сюрприз ще очарова всяка дама, защото тя веднага ще оцени по достойнство този жест на внимание, грижа, любов и уважение. “Вкусните” летни букети са подходящи за дами от всички възрасти.

В списъка на летните тенденции, флористите включиха и минимализъм в оформянето на летния букет, без излишни детайли, гирлянди или ленти. Препоръчва за опаковка да се използват естествени материали, гофрирана хартия или приварзване само рафия. Препоръчват се всички нестандартни възможности за декорация, поставяне на букета в ръчно изработена плетена кошница, декоративни кутии от ествествени материали, стари чайници, лейки и всичко, което може да направи вашия букет естествен.

ТВОРЧЕСТВО & ТВОРЧЕСТВОИзбора и покупката на букет е творческа задача за всеки човек.

Според нас, летни букети от сезонните цветя, които има в магазините за цветя, могат да създадат един невероятен летен букет, защото лятот е сезон на експериментите, опитвайте, творете и, несъмнено получите необичаен и неповторим резултат.  През този сезон в изготвянето на букета може да използвате полски цветя, които ще бъдат прекрасно допълнение към вашия подарък. Оригинални са букетите от ириси, еустома, божурести рози, лилиуми, орхидеи и т.н. Разбира се, това не е цялата гама от растения и цветя, които могат да бъдат използвани в оформянето на един летен букет, защото всичко много зависи и от вашите лични предпочитания и вкус, от съветите на вашия флорист, от вкуса на получателя, за който е предназначен вашия подарък.

SummerTimeСезон на нестандартните решения.

Проява на безпрецедентна оригиналност, креативност, въображение, плодове, зеленчуци, бонбони или сладкиши, с които можете много успешно да украсите всеки летен букет през този сезон. Бъдете креативни, експериментирайте, лятото и летните цветя позволяват повече волности, дайте воля на своето въображение.

ОЩЕ ЦВЯТИдеи за аранжировки за лято 2019 година.

Нищо не може да бъде по-свежо и приветстващо, в сравнение с дом, пълен с красиви цветя. Цветята в дома “светлина”, правят дома по-светъл и уютен, без значение, къде са поставени. Със слънцето и покачването на температурите започнете да планирате своите красиви летни аранжировка, разчупете сивото ежедневие, дайте “светлината” на цветята в своя дом. Има толкова много варианти и възможности, които можете да използвате….

По материали на 101 СЪВЕТА

Снимки: Home BNC

Количка

X