БУЛЧИНСКИ БУКЕТИ’ ТЕНДЕНЦИЯ 2019

Какви ще бъдат тенденциите при избора на
булчински букет през следващия сезон?
БУЛЧИНСКИ БУКЕТИ'
ТЕНДЕНЦИЯ 2019

БУЛЧЕНСКИ БУКЕТИ’ ТЕНДЕНЦИЯ 2019

Изборът на булчински букет се влияе не само от сезона и стила на сватбата, но и от тенденциите на определени форми, цветове и флористично съдържание. Какви ще бъдат сватбените букети през следващия сезон? Научете от нашата селекция!

Малък букетМинимализъм и удобство

Тенденцията е минимализъм и удобство. И не само в избора на дрехи или декор, но същото в пълна сила важи и за флористиката. Малкият букет ще подчертае нежността на образа, ще подчертае докосването и определено няма да ви омръзне да го държите в ръцете си цял ден.

Палитра "Корал"Цветът на живия корал е цвят на 2019 година.

Според Pantone, цветът на “живия корал” е цвят на 2019 г., което означава, че през летния сезон актуални за булченските букети и сватбенната флористика ще бъдат букети в деликатна, топла и лятна коралова палитра! Едно чудесно допълнение към сватбата на открито например.

ОмбреНежни, като акварел цветове.

Нежни, като акварел цветове през 2019 година ще бъдат по – актуални от всякога. Просто вижте колко романтични и изискани букети изглеждат в резултат на омбре!

МонобукетиПросто, лаконично, елегантно.

Просто, лаконично, елегантно – това, което ви трябва за една модерна сватба. Но имайте предвид, че монобукетите диктуват избора и на останалата част от сватбената флористика.

Градински стилСвободна форма, зеленина, буйни пъпки.

Буйни пъпки, голямо количество зеленина и свободна форма – романтика, обичана от много булки в една модерна rustic интерпретация.

Едноцветен акцентПо-изисканата и елегантна форма на минимализма

Едно своеобрзно продължение на минимализма през 2019 година, но в по – изтънчена и елегантна интерпретация. Формата на букета е свободна, леко разрошена, почти не се използва зеленина. Сърцето на букета оформено с бели цветя, допълнени само с един цветен акцент. Ако градинската флористика ви изглежда прекалено буйна и минимализмът е твърде строг, тази опция е за вас!

Източник: Weddywood

УКРАСА ЗА СВАТБИ

Какво е сватба без цветя?

Мечтата на всяко романтично момиче е празник, който ще се запомни дълго време – не само от главните участници, но и от гостите. Затова важен елемент в декорацията на всяка сватба е флоралната декорация. С нея всяка сватба придобива индивидуалност и собствен стил. Освен в цялостната атмосфера, присъствието на цветята по време на сватбата ще “видите” и по-късно – когато разглеждате снимките от събитието, а както знаете, в снимките всеки малък детайл е важен и остава за поколенията.

УКРАСА С ЦВЕТЯ

Задължителен елемент за всяко едно събитие.

Аранжировките с цветя са повече от задължителен елемент за всяко едно събитие – било то изискана гала вечеря или сватба. Често те са допълнени от светещи декорации, декорации с материи по стени и тавани, а по масите са най-често придружени от камъчета и ефектни мъниста и разбира се – свещи. Декорациите с цветя изцяло зависят от мястото и стила на събитието, като при избора им, се съобразява цялостната концепция на събитието. От това зависи какви цветя да се използват и в какви цветове.

Количка

X