БУЛЧИНСКИ БУКЕТИ’ ТЕНДЕНЦИЯ 2019

БУЛЧИНСКИ БУКЕТИ' ТЕНДЕНЦИЯ 2019

Какви ще бъдат тенденциите при избора на булчински букет през следващия сезон?

Изборът на булчински букет се влияе не само от сезона и стила на сватбата, но и от тенденциите на определени форми, цветове и флористично съдържание. Какви ще бъдат сватбените букети през следващия сезон? Научете от нашата селекция!

Малък букет

Минимализъм & Удобство.

Тенденцията е минимализъм и удобство. И не само в избора на дрехи или декор, но същото в пълна сила важи и за флористиката. Малкият букет ще подчертае нежността на образа, ще подчертае докосването и определено няма да ви омръзне да го държите в ръцете си цял ден.

Палитра ``Корал``

Цветът на живия корал е цвят на 2019 година.

Според Pantone, цветът на “живия корал” е цвят на 2019 г., което означава, че през летния сезон актуални за булченските букети и сватбенната флористика ще бъдат букети в деликатна, топла и лятна коралова палитра! Едно чудесно допълнение към сватбата на открито например.

Омбре

Нежни, като акварел цветове.

Нежни, като акварел цветове през 2019 година ще бъдат по – актуални от всякога. Просто вижте колко романтични и изискани букети изглеждат в резултат на омбре!

Монобукети

Просто, лаконично, елегантно.

Просто, лаконично, елегантно – това, което ви трябва за една модерна сватба. Но имайте предвид, че монобукетите диктуват избора и на останалата част от сватбената флористика.

Градински стил

Свободна форма, зеленина, буйни пъпки.

Буйни пъпки, голямо количество зеленина и свободна форма – романтика, обичана от много булки в една модерна rustic интерпретация.

Едноцветен акцент

По-изисканата и елегантна форма на минимализма.

Едно своеобрзно продължение на минимализма през 2019 година, но в по – изтънчена и елегантна интерпретация. Формата на букета е свободна, леко разрошена, почти не се използва зеленина. Сърцето на букета оформено с бели цветя, допълнени само с един цветен акцент. Ако градинската флористика ви изглежда прекалено буйна и минимализмът е твърде строг, тази опция е за вас!

Източник: Weddywood

УКРАСА ЗА СВАТБИ

Какво е сватба без цветя?

Мечтата на всяко романтично момиче е празник, който ще се запомни дълго време – не само от главните участници, но и от гостите. Затова важен елемент в декорацията на всяка сватба е флоралната декорация. С нея всяка сватба придобива индивидуалност и собствен стил. Освен в цялостната атмосфера, присъствието на цветята по време на сватбата ще “видите” и по-късно – когато разглеждате снимките от събитието, а както знаете, в снимките всеки малък детайл е важен и остава за поколенията.

УКРАСА С ЦВЕТЯ

Задължителен елемент за събитието.

Аранжировките с цветя са повече от задължителен елемент за всяко едно събитие – било то изискана гала вечеря или сватба. Често те са допълнени от светещи декорации, декорации с материи по стени и тавани, а по масите са най-често придружени от камъчета и ефектни мъниста и разбира се – свещи. Декорациите с цветя изцяло зависят от мястото и стила на събитието, като при избора им, се съобразява цялостната концепция на събитието. От това зависи какви цветя да се използват и в какви цветове.

Количка

X