ЛЯТО Е. КАКЪВ БУКЕТ ДА ИЗБЕРЕМ?

Лято е. Какъв букет да изберем?Какви букети предлагаме през лятото?

Всички летни букети

Лято е – любим сезон за много хора и наистина има достатъчно на брой аргументи за да обичаме лятото. Независимо дали харесваме слънцето, дали обичаме празниците, разходките край морето или по планинските пътеки, лятото е очарователно. Дългият ден, вечерните разходки, сладолед, цветя … Да, цветя, а цветята през този сезон са по – колоритни от всякога, весели и заслужено по – присъстващи навсякъде около нас от всеки друг сезон.

Когато става въпрос за летни цветя и се чудите какво е най – доброто за един летен букет, тук ви предлагаме 4 идеи за красив летен букет, с който може да бъдете сигурен, че сте направили правилния избор.

СлънчогледВиж всички букети със слънчоглед.

Какъв по-добър избор можете да направите, когато искате да дадете букет от летни цветя, ако не е и букет от слънчогледи? Излючително подходящ избор през летния сезон за рожден ден, юбилей или “просто така”, със сигурност с букет със слънчоглед ще предизвикаш усмивка. Жълтия цвят е много противоречив при тълкуването на значението на цвета при цветята, казват че е подходящ декор за кухнята и хола, но не може да се отрече, че жълтите цветя имат ролята на стимулираща комуникация.

ЕустомаВиж всички букети с еустома.

Еустома е синоним на топлина и романтика. Изберете букет от нежни еустоми в съчетание с рози или спрей рози и може да бъдете сигурен, че реакцията на получателя на този очарователен букет ще бъде радост. Еустома е символ на привързаност и романтична любов. Подходящи са дами от всички възрасти, за всеки празник и по всяко време на летния сезон.

АлстромерияВиж всички букети с алстромерия.

Изберете букет от алстромерия, ако искате да направите подарък на нежен и деликатен човек, Изключително романтично цвете, а розовата алстромерия е символ на любовта. Букет с алстромерия е подходящ и за други скъпи за вас хора, като член на семейството или приятел. Алстромерия е за всички, които ценят ествествеността. Освен привлекателния си и колоритен вид, алстромериите са очарователни и със своята нежност и аромат.

Букети във весели цветовеВиж всички разноцветни букети.

Друго предложение е изборът на разноцветен букет, свеж и весел. Какъвто и да е повод, такъв букет ще бъде много добре приет. Това е като дъгата след летен дъжд, която със сигурност се усмихва! Без значение какъв вид букет избирате, ние можем да Ви гарантираме, че ще впечатлите скъпия човек, за който е предназначен. За повече идеи, посетете категория Летни цветя и изберете своя букет. Лятото е прекрасно, но с цветя и правилно избран букет е два пъти по-красиво!

Добави подаръкДобави подарък към избрания букет.

Количка

X