КАРТИЧКА КЪМ БУКЕТА? ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

Картичка – красиво и романтично допълнение за всеки букет – и за скромен и за луксозен.

КАРТИЧКА? КАРТИЧКА КЪМ БУКЕТА? ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ?

Отмина времето, когато цветята можеха да се поднесат само лично. С развитието на онлайн индустрията и с помощта на услугата за поръчка  и доставка на букет онлайн, можете да направите неочаквана изненада за любимия човек, когато той най-малко го очаква: в дома, на работа или когато е в командировка в друг град.

Разбира се, можете да изпратите букета неподписан, без подател, за да накарате получателя да се чуди кой е решил да му направи такъв подарък. Но според правилата на етикета, това е неправилна форма. Винаги си струва да поставите бележка или картичка в букета, който изпращате. Дори да поднесете букет с цветя лично, една картичка с топли и искренни пожелания никога няма да бъде излишна. Какво трябва да знаем?

НЯКОЛКО ИДЕИЕто няколко добри идеи за картичката, която ще придружи вашия букет.

Оставете приятен спомен

Понякога в картичкатаа ще бъде достатъчно да напишете няколко хубави думи.

Пожелайте добро утро или добра вечер, благодарете за прекрасната среща или просто кажете „Благодаря!“ Благодарете за всички щастливи дни, прекарани заедно. Дори букети, който изпращате или поднасяте да е без причина с тези топли думи ще предадете на вашия получател добро настроение за повече от един ден.

Бъдете оригинален

Днес в 18:00 ч на нашето място. С уважение, Ваш А.

С помощта на бележка или картичката в букета, можете да я заинтригувате и да я накарате да мислите за себе си през целия ден. Това не изисква украсен език. Например, просто напишете „Днес в 18:00 на нашето място. С уважение, Ваш А. ” Този начин на уговаряне на среща е подходящ не само за младите двойки, но също така ще съживи отношенията на тези, които са заедно дълго време. Разбира се, струва си да се подготвите старателно за такава вечер и може би да се подготвите за още няколко изненади. Освен това романтичен букет с такъв анонс е и чудесен шанс да се стигне до предложението за брак.

С течение на времето цветята ще увяхнат, но топлия спомени от написаното в картичктата ще останат в паметта завинаги.

Бъдете искрен

Не използвайте цитати, които се разпространяват в социалните мрежи.

За да бъде букетът и картичката незабравими ,не използвайте копирани цитати, които толкова често се срещат в социалните мрежи. Интересна идея например е цитат от наскоро гледан филм, който сте гледали заедно или книга, която сте обсъждали заедно. Подходящ е и текст от песен, на която сте танцували заедно или много ви харесва. Това ще направи подаръкът ви много личен, защото смисълът ще бъде ясен само за двама ви. Освен това ще демонстрира, колко добре сте запознати с интересите на любимия човек.

НЕУДАЧНИ ПРИМЕРИЕто няколко от най-често допусканите грешки.

Картичката е надписана

Да купиш готова надписана картичка...

В почти всеки магазин ще намерите богат асортимент от поздравителни картички с отпечатан текст. Но, за съжаление, с тираж от няколко хиляди копия, тази картичка е малко вероятно да се превърне в оригинално допълнение към вашия букет. По правило подобни поздравления рядко се четат изобщо, тъй като им липсва индивидуалност.

Пожелайте в картичката това, което искате да получите сами!

Проявете творчество

Не копирайте популярни стихове от интернет.

В интернет може да намерите много стихотворения за най-различни поводи, независимо дали е рожден ден или осми март. Но въпросът е дали те ще предадат вашите чувства? Опитайте се да напишете текста и пожеланията сам. Не е задължително да постигнете стихотворната стъпка и рими на готовите текстове. Просто напишете своите искренни пожелания, мисли, разкажете за емоциите си. Това ще ви помогне да избягате от клишетата, а резултатът ще е незабравим спомен за деня, в който вие изпратихте тези цветя…

Когато купувате букет на уебсайта на Cvete4U, вие получавате и безплатна тематична картичка. Остава само да добавите вашето пожелание, вашият оригинален текст.

Количка

X