ФЛОРАЛНИ АРАНЖИМЕНТИ 2020

ФЛОРАЛНИ АРАНЖИМЕНТИ 2020. ТЕНДЕНЦИИ

Няколко креативни идеи с букети от цветя, най – добрите флорални аранжименти за 2020 година.

Модните тенденции през Новата 2020 година със сигурност ще засегнат всички области от нашия живот, отразявайки не само промените в модната и козметична индустрия, но и ще преобразят всичко наоколо. От особен интерес за почитателите на красивото и вдъхновяващо е модата за цветя, която се промени много през последните няколко години, предлагайки ни нови и свежи идеи.

Както знаете, всички млади жени обичат цветята като подарък или приятно допълнение към него и всяко важно събитие не може да направи без красиви цветни аранжименти, включително сватбени церемонии, годишнини и други събития.

Модни флорални решения под формата на букети и аранжировки през предстоящия сезон 2020-2021 със сигурност ще заинтересуват както флористите, така и самите дами. И едните, и другите трябва да са запознати с всички модни тенденции за красиви букети и флорални аранжировки през идния сезон, за да зарадват себе си и другите с най-добрите предложения в цветарския бизнес.

ТЕНДЕНЦИИ 2020

Съвременните тенденции във флористиката предлагат необичайни и вълнуващи решения за това как да създадете интересни и уникални флорални аранжименти, които се различават със своята стилизация и нови подходи при изпълнение им.

Основният мотив в букетите 2020 ще бъде тяхната естественост и простота: колкото по-малко забележима е работата на цветарката, толкова по-запомнящ се и модерен ще бъде букетът. Модните цветни аранжировки 2020-2021 трябва да създават впечатление, че цветята като че ли растат на тревата в естествена среда.

Откажете се дори и в определен ред, подредени цветя в съвременните букети, това е нещо от миналото. Сега акцентите са доза хаос, небрежност и лекота, които ще ви позволят да получите модерни флорални аранжировки и красиво представяне. Днес аспектите на естествеността и асиметрията ще бъдат сновни изисквания за създаването на модни букети. Цветарите обръщат внимание на разнообразието и известно несъответствие на флоралните тенденции – ще намерите модни букети в минималистичен стил по примера на моно-букети, както и сложни флорални аранжировки в необичаен дизайн.

Особено внимание трябва да се обърне на най-красивите и изискани моно-букети, опаковани в необичайни опаковки от хартия или кутия, които ще бъдат много модерни през новия сезон. Вълнуващи са и букетите с много и различни видове цветя, които изненадващо красиво се комбинират в една модерна композиция, привличайки вниманието на всички.

Цветна схема

Цветната схема на модните букети също е важна, а именно, сянката на всяко цвете трябва да бъде в хармония, както с опаковката и панделката, така  също да бъде в хармония и с другите цветя в букета.

Флористичните тенденции ни предлагат модерни букети с божури, макове и английски рози. Сукулентите, дивите цветя и нарцисите са добре дошли във всеки флорален аранжимент. Необичайни протеи и дървесни видове цветя, които ще бъдат изключително модерни през сезона 2020.

Друг важен аспект е, че модните букети престанаха да бъдат само изключително флорални, днес това са необичайни композиции от плодове и цветя, както и флорални аранжировки в тандем с вкусни десерти. И такъв букет вече е не само допълнение към подаръка, но и подарък, който ще се запомни завинаги. В допълнение, цветарите предлагат разнообразни видове опаковки и креативни решения, с които можете да представите избраните от Вас флорални аранжименти в тандем с всякакъв друг подарък (бижута, парфюми и други подаръци).

Модните букети 2020-2021 са невероятно красиви и вълнуващи, те са отлично решение както за подарък в чест на важно събитие в живота на човек или просто така. Нека да се запознаем с най-модерните флористични решения през идния сезон, показвайки топ букети за всеки вкус!

Както споменахме по-горе, модните букети ще се различават с необичаен цвят и нюанси на цветята. Ето защо, за да изберете най-модерния букет, не забравяйте да обърнете внимание на цветовите палитри, които ще бъдат приложени в топ флорални композиции 2020-2021.

Аранжировки с червени цветя

Изненадващо, много модни букети ще бъдат направени точно в червено и неговите нюанси – бордо, алено, огнено червено. Изглежда елегантно и ефектно с флорална аранжировка, това е най-добрият израз на любов и съчувствие.

Розови букети

Елегантността на розовите букети предизвиква много трепнещо и нежно усещане, когато видите такива прекрасни цветни композиции. Най – зашеметяващите композиции ще бъдат с различни видове рози, орхидеи и хортензии.

Букети с бели цветя

Символизират чистота и безупречност. Букетите в бяло са позитивен знак, подходящи за всеки повод. Ето защо не е грешка избора на букет с бели цветя, независимо от повода, пола или възрастта на получателя.

Букети с цвят крем

Пастелни и кремави нюанси, които показват най-добрите флорални аранжименти за сезона, те ще бъдат топ популярни и търсени. Те носят в себе си много голяма доза изисканост и елегантност.

Тъмни букети

Всички букети с тъмни и наситени в оттенъка си цветя ще изглеждат ефектно – от бордо до вино, череша. Такива тъмни флорални аранжименти са силно изразителни и спиращи дъха.

Многоцветни аранжировки

Тенденцията за естественост на цветните аранжировки се прилага най-добре в модерните за 2020 година букети с многоцветни композиции, които могат да бъдат изпълнени в стила на букети с ясно определени цветови сектори или с произволно подредени цветя в модни многоцветни букети. Този букет изглежда много интересен и креативен.

Избрано от Cvete4U

Вижте нашите предложения.

Снимки: Life24

Количка

X