ОПАКОВКАТА ПРЕЗ 2020 ГОДИНА

Идеи & Решения

Цветя, букети и опаковки през 2020 година. Тенденции.

Изключително важен елемент в букетите през 2020 година ще бъде тяхната опаковка. Тя има различни креативни идеи и решения, представени тук от най-добрите флористи в света.

БУКЕТИ 2020 Тенденции
Хартиени опаковки

Хартиена опаковка

Букетът в хартиена опаковка не губи своята актуалност, но днес всичко е съвсем различно в представянето на съвременна флорална аранжировка. Многопластни, тъмни и контрастни опаковки ще Ви позволят да постигнете необичаен и модерен ефект при поднасянето на букета.
Плетена кошничка

Плетена кошничка

Сладките ратанови кошници са чудесно решение за красив букет. Тенденцията е в полза на кошници с пастелни нюанси, бели и кремави тонове, които най-добре разкриват очарованието на букета.
Цветя в кутия

Цветя в кутия

Цветята в кутия са истинска революция във флористиката, която намери много почитатели, както сред професионалните флористи, така и сред почитателите на всичко, което е красиво. Монохромни, сложни и разнообразни цветни аранжировки в кутия са прекрасен подарък или допълнение към основния подарък. Цветята в кутия често се допълват от креативни и стилни презрамки, което ще позволят удобно носене на такава цветна аранжировка.
Цветя в дървена кутия

Дървена кутия

Това е продължение на идеята на цветя в кутия. Различни видове дървени кутии се превърнаха в креативно решение. Кутията може да бъде голяма или миниатюрна и много компактна, но във всички случаи е запомнящ се подарък. Флоралните аранжировки с такова решение са оригинални и стилни.
Цветя в метална кутия

Метална кутия

Ново решение за декориране на букети с цветя са метални кутии, които приличат на кофа. Изработени например с кичури коноп или антични с литография на ивици, тези метални кутии, саксии или кофи ще бъдат невероятно креативни решения за модеренн букет с различни цветни аранжировки.
Подаръчен пакет с цветя

Чанта с цветя

Изключителна находка на нюйоркски флористи. Букет в подаръчна торбичка, която може да бъде с “прозорец”, от който наднича сладка цветна аранжировка. Интересно решение е и големи прорези с дръжки, в които е разположен букета.
Цветя в плик

Цветя в плик

Ако желаете да изненадате някого, флористите предлагат да изберете букет в плик. Размерът на плика може да бъде различен в зависимост от аранжимента на букета, което позволява да изберете цветя, брой и обем по Ваш вкус. Цветя в плик са свежи и ненатрапчиви флорални аранжировки.

Обобщавайки, нека кажем веднага, че е почти невъзможно да се разкаже за всички тенденции във флористиката за сезон 2020. Изключително висок е и интересът към букетите с шоколад, бонбони, торти или плодове – така наречените “вкусни” букети, повишен е и интересът към комбинираните букети, обемните моно-букети или прилежно събраните мини-букети.

Абонирайте се за нашия бюлетин за да получавате винаги актуална информация за интересни флористични новости и всичко от света на цветята.

Избрано от Cvete4U

Вижте нашите предложения.

Използвани са материали от Life24

Количка

X