БУКЕТ В ПИСМО

Букет в писмо

Букет в писмо – чували ли сте за това? Получавали ли сте? Оказва се, че вече може да изпратите цветя в плик!

Всичко е мода

Модата при цветята и букетите, като всичко останало се променя!

По-рано цветята се предлагаха в прозрачни целофанови опаковки (в тях букетът изглежда по-великолепен и издължен). Днес хората станаха по-проспериращи, по-напреднали и по-взискателни. Съответно и букетите днес са по-изискани, дори и да е много малък букет, клиентите ни изискват той да е аранжиран със стил! Има клиенти, които сами съставят своите аранжировки, сами избират кошници, кутии, панделки, цветята в аранжировката, но има и такива, които се доверяват на флористите и декораторите. И в двата примера избрания букет описват характера, вътрешния и външен цвят на човека, така че всеки букет е със силно изразена индивидуалност. Цветарите са творчески личности и са избрали тази професия по призива на своята душа. За да получите букета, който Ви е необходим флористите трябва да знаят доста подробности за получателя, например; пол, възраст, повод,… даже и зодиакален знак. Креативните хора ряботят с любов към каузата, оригиналността и загриженост към резултата.

Къде е тук модата?

В бизнеса с цветя се появяват много нови продукти и тенденции! Букети в кутии, в дървени сандъчета, метални кофи, кошнички, със сладки изкушения, а сега е сезонът на модни кутии във формата на пликове!

Топ тренд

Букет в писмо ще бъде безспорна топтенденция на сезон пролет – лято 2020!

Това е толкова красиво, освен това такова флорално-ароматно писмо, много по-категорично ще говори за нежни чувства, за пламенна любов, за добро отношение или уважение! Писмо с цветя може да бъде подарено на всеки! Майка ви ще бъде много приятно изненадана и развълнувана, защото това е послание за синовната или дъщерната любов и грижа! Колко ще бъде развълнувана Вашата учителка, когато този букет с писмо стои на бюрото и, колко приятно изненадана ще е Вашата любима, ако получи букет в писмо, тогава когато не може да я поздравите лично…

Вие може да изпращате букет в писмо всеки ден, дори и без специален пово, "просто така".
Вие може да изпращате букет в писмо всеки ден, дори и без специален пово, "просто така".

Цветята са магия

Вие може да изпращате букет в писмо всеки ден, дори и без специален повод, а “просто така”.

Например букет цветя в розов плик, който виждате на снимката в ляво, може да бъде подарен на младо момиче, романтична личност или, например, жена, към която имате топли чувства или искате да изразите своята благодарност. Наистина човек може да изрази благодарност по този начин не само към своята майка, баба, сестра, съпруга или любимо момиче, но и на приятел, колега, служител за 8 март или рожден ден, на учител, възпитател, шеф и т.н.

Аранжировката на цветя в плик е много елегантна, красива и разбира се модерна, а жените следят модата! Определено ще бъдат много доволни ако получат подарък под формата на писмо! Освен това е и много романтично! В крайна сметка всички жени имат нужда и от мъничко романтика!

Използвани са материали от JEVV

Количка

X