ТЕНДЕНЦИИ ВЪВ ФЛОРИСТИКАТА 2020 – 2021 (ГАЛЕРИЯ)

Тенденции във флористиката 2020 - 2021

Модни букети с цветя 2020 – 2021 – тенденции във флористиката, най-добрите букети в галерията тук.

Красивите цветя и растения присъстват нявсякъде и във всичко в живота ни. Обличаме се с дрехи във флорални щампи, купуваме цветя за да украсим дома си, а даже и ако променим интериора, цветята отново ще са близо до нас. Те винаги са важна част от събития и тържества, а букетите с цветя са едни от най-добрите и приятни подаръци и изненади.

Когато става въпрос за цветя, всяка идея може да се превърне в очарователен подарък и приятна изненада.

Необичайни & Вълнуващи

Модни букети с цветя 2020 – 2021 – тенденции във флористиката, най-добрите букети в галерията тук.
Модни букети с цветя 2020 – 2021 – тенденции във флористиката, най-добрите букети в галерията тук.

Съвременните тенденции във флористиката се демонстрират от модни букети от свежи цветя 2020-2021, различни по дизайн, сред които можете да изберете не само красив букет за любимата си, но да замените подаръка със зашеметяващи букети от свежи цветя, модерни предложения с цветя за рожден ден или шикозни букети за юбилей.

Всяка година тенденциите във флористиката се променят, възхвалявайки новите флористични решения като по-напреднали и подчертавайки новите модни флористични тенденции до ранга на по-популярни и популярни.

Екипът на Cvete4U реши да ви покаже, какви красиви букети цветя се предлагат от флористите, какви са модните тенденции, на които трябва да се обърне внимание, кои флорални аранжировки са най-актуални днес и всъщност с кой модерен букет ще изненадате своя получател с изразителността на неговото мислене.

Може би ще се изненадате, но флористиката е много тясно свързана с модата и стила, така че това, което е релевантно в модата, несъмнено по някакъв начин ще се появи в букетите.

Най-характерна черта в модерните букети ще бъде тяхната естественост и простота: колкото по-малко забележима е работата на флориста, толкова по-запомнящ се и модерен ще бъде букетът. Модните цветни аранжировки 2020-2021 трябва да създават впечатление, че цветята като че ли растат на тревата в естествена среда.

Асиметрия & Безпорядък

Небрежност, лекота и даже хаос…

Откажете се от реда и симетрията, това е нещо от миналото. Сега са важни хаотично аранжиране на букета, с небрежност и лекота, което ще ви позволи да получите модерна флорална аранжировка и красив подарък.

Днес е се акцентува на естествеността и асиметрията,  този аспект ще бъде основен при създаването на модерни букети. Флористите трябва все повече ще обръщат внимание на разнообразието и известно несъответствие във флоралните тенденции – ще намерите модни букети в минималистичен стил по примера на моно-букети, както и сложни флорални аранжировки с необичаен дизайн.

Особено внимание трябва да се обърне на красивите и изискани моно-букети, опаковани в необичайни опаковки, направени от хартия, в кутия или плик, които ще си останат модерни и през новия сезон. В същото време топ флористите предлагат богати и вълнуващи букети от много и различни видове цветя, които изненадващо се комбинират в една модна композиция, привличайки вниманието на всички.

Цветната схема на модните букети също е важна, а именно, сянката на всяко цвете трябва да бъде в хармония, както с опаковки, панделки, така и да бъде в хармония с други цветя.
Цветната схема на модните букети също е важна, а именно, сянката на всяко цвете трябва да бъде в хармония, както с опаковки, панделки, така и да бъде в хармония с други цветя.

Флористичните тенденции ни предлагат букети с божури, мак и английски рози. Диви цветя и нарцис например са отлично допълнение. Цветната схема на букета също е много важна, а именно, сянката на всяко цвете трябва да бъде в хармония, както с опаковки, панделки, така и да бъде в хармония с останалите цветя в букета.

Цветя и още нещо

Прекрасен и запомнящ се избор за всеки повод.

Друг важен аспект е, че модерните букети престанаха да бъдат само и изключително флорални. Днес това са необичайни композиции например от плодове, както и букет или аранжировка с вкусни десерти. И такъв букет е не само допълнение към празника, но и пълноценен подарък. В допълнение, цветарите предлагат разнообразни видове опаковки и креативни решения, с които можете да подарите флорални аранжименти в тандем с всякакъв подарък (бижута, лакомства и други подаръци).

Модерните тенденци във флористиката през 2020-2021 са невероятни, красиви и вълнуващи. Те са отлично решение за приятна изненда или подарък в случаи на важно събитие в живота на човек или просто така. Нека бързо да се запознаем с най-модерните флористични решения в предстоящия сезон, показвайки топ букети за всеки вкус! Разгледайте нашата галерия.

Без съмнение красивите модни букети ще бъдат много различни: ярките букети цветя ще подхождат на ефектни красавици с енергичен ритъм на живот, а модерните букети от свежи цветя в нюанси на спокойствие и нежност се препоръчват да се представят на чувствени и романтични личности. Между другото, розовия цвят тази и следващата година ще бъде мега популярен не само в модния дизайн, маникюр и грим, но и в създаването на флорални метаморфози, така че не се колебайте да изберете красиви букети от всички нюанси на розово.

Галерия

Разгледайте нашата галерия.

Количка

X