В интернет-магазинa «Cvete4U» Вие можете да купите букети с гербери на достъпни цени.

На кого и кога да подарите букет с гербери?

Основното послание на гербера – това е невинност и скромност. Букет от гербери най-често подаряват, когато искат да признаят неугасваща любов и цветята  гербери най-добре говорят на мълчаливия език на любовта. Друго послание на цветето е чистотата, така че букети с гербери са чудесен подарък за тези, към които изпитвате  уважение, признателност, благодарност и възхищение. Тези цветя са чудесна комбинация от простота и скромност с изключителна красота и елегантност. Съцветието на гербера често се сравнява със слънчев диск заобиколен от лъчи. Това сходство придава на цветето жизнеутвърждаващ, творчески символ. Може би затова герберът може да се нарече най-положителното цвете. Благодарение на своята слънцевидна форма и брилянтно оцветяване герберът се е превърнал в символ на радост, щастие и игривост.

Според легендата, герберът се появил след като една млада нимфа се превърнала в очарователно, но непретенциозно диво цвете, за да се избегне нежелано внимание. Изразявайки искрена радост и игривост, това априлско цвете покровител, съдържа самата същността на пролетното безгрижие и настроението на  вечната младост.

Герберите (Gerbera) са род многогодишни растения от семейство Сложноцветни. Цветето е кръстено в чест на немския ботаник и лекар Traugott Gerber.[1] Гербера произхожда от Южна Африка, Мадагаскар и Азия. Първоначалното описание е на JD Hooker в „Ботаническото списание на Къртис“ през 1889 г.

Къде да купя?

Искате ли да зарадвате любим човек с букет от жълти лалета? Поръчайте лалета с доставка на достъпна цена в онлайн магазина “Cvete4U”. Нашият куриер ще достави букета на определено от Вас място в посоченото време. Посочете информация за условията на доставка по телефонен номер: 0894 205 330 или използвайте формуляра за обратна връзка в раздел “Контакти

Покажи

Показване на 20 резултата