В онлайн магазина “Cvete4U” можете да си купите букет от орхидеи.

Тук можете да закупите цветя с доставка за цялата страна на достъпни цени. Просто подайте поръчка с доставка на куриер на нашия уебсайт.

Орхидеи в букет – радост за всички!

Орхидеи – изискани цветя с изключителна красота, които винаги предизвикват искрени и ентусиазирани емоции. Необичайни цветни форми, атрактивен цвят, фин мирис и деликатни криви са основните характеристики на всички представители на това семейство.

Напоследък орхидеите са предпочитани  по-често, особено ако искате да създадете приятно впечатление. Букети с орхидеи перфектно допълват елегантния образ на булката и затова в сватбената тематика те са особено подходящи. Също така те са съвършено комбиниция с други цветя, добавяйки специална уникалност на композициите с цветя.

Поръчайте оригинален букет – това е лесно!

Да изненадаш любимия човек, вече е лесно! За да направите това, достатъчно е да поръчате на нашия сайт букет от орхидеи с изтънчен и неповторим дизайн! Направете поръчката си на нашия сайт или директно на телефонен номер 0894 205 330

Орхидеи или Салепови (Orchidaceae) е семейство покритосеменни растения, с описани 800 рода и 25 000 вида. Името им идва от гръцката дума orchi, означаваща „тестис“, заради формата на луковиците на рода Orchis. Думата за първи път е използвана от считания за баща на ботаниката древногръцки учен Теофраст (372/371 – 287/286 пр.н.е.), в книгата му „Естествена история на растенията“.

Покажи

Показване на 9 резултата