В интернет-магазинa «Cvete4U» Вие можете да купите букети с рози на достъпни цени.

На кого и кога да подарите букет с рози?

Всяко цвете носи определено послание. Едно от най-популярните цветя – розата, в зависимост от цвета си може да изразява различни чувства. Вижте с какъв символ е заредено различните по цвят рози и преценете защо мъжът е избрал точно него и какви са съответно намеренията му към вас.

  • Червени рози – това определено е един от най-подходящите букети за осми март. Той е символ на любов и страст.
  • Бели рози – мъжът , който в момента е с вас ви показва, че иска нещо повече от флирт, дори ви намеква за установяване на по-дълготрайни отношения.
  • Розови рози – обикновено тези рози се подаряват на жени, с които мъжете нямат интимни отношения. Те са за майката, сестрата, дъщерята, колежката. Розата в розов цвят е символ на дома и семейното щастие.
  • Жълти рози  – не им се радвайте много. Те по-скоро са символ на мимолетен флирт.

Рози включва 100 – 150 вида храсти и лиани, разпространени главно в Азия, в по-малка степен в Европа, Южна Америка и Северозападна Африка. Много видове и хибриди се отглеждат като декоративни растения по целия свят. Маслодайните рози се отглеждат като етеричномаслени култури.

Поръчайте рози с доставка на достъпна цена в онлайн магазина “Cvete4U”. Нашият куриер ще достави букета на определено от Вас място в посоченото време. Посочете информация за условията на доставка на телефонен номер: 0894 205 330 или използвайте формуляра за обратна връзка в раздел “Контакти”.

Роза – в повечето световни митологични системи е обект на култова почит. Възприемана е като “царица на цветята”, олицетворение на красотата и духовността.

Повече

Покажи

Показване на 1–55 от 175 резултата